60 min
Are we there yet?
  • 10:00-11:00
  • John Wolf
  • Opening plenary - Pearson & Akronolo room

Are we there yet?

11:00-11:15 Break (⏲15 min)

Parallel sessions
45 min
What's the weather like? Using YouTube videos for online teaching YL
  • 11:15-12:00
  • Dejan Novaković
  • Session 1 - BIGZ room

What's the weather like? Using YouTube videos for online teaching YL

45 min
Online together: building better groups in virtual classrooms
  • 11:15-12:00
  • Francis J. Prescott
  • Session 1 - Pilgrims room

Online together: building better groups in virtual classrooms

45 min
How to cook without a cookbook?
  • 11:15-12:00
  • Jana Živanović
  • Session 1 - Pearson & Akronolo room

How to cook without a cookbook?

45 min
Approaches on how we can involve parents in our students’ educational journey!
  • 11:15-12:00
  • Gregg Sotiropoulos
  • Session 1 - Data Status & MM Publications room

Approaches on how we can involve parents in our students’ educational journey!

12:00-12:15 Break (⏲15 min)

Parallel sessions
30 min
Make it simple, make it fun!
  • 12:15-12:45
  • Natalija Savićević Mrvaljević, Tanja Đonlaga
  • Session 2 - Data Status & MM Publications room

Make it simple, make it fun!

30 min
The importance of PR in ELT (and learning)
  • 12:15-12:45
  • Bobby Zlatkov
  • Session 2 - British Council room

The importance of PR in ELT (and learning)

30 min
My Fulbright Experience
  • 12:15-12:45
  • Jelena Spasić
  • Session 2 - INO edukacija room

My Fulbright Experience

12:45-14:00 Lunch break (⏲75 min)

Parallel sessions
45 min
Solve a riddle = Solve a problem
  • 14:00-14:45
  • Nenad Miladinović
  • Session 3 - U.S. Embassy room

Solve a riddle = Solve a problem

45 min
Games and apps in ELT
  • 14:00-14:45
  • Bojana Nikić Vujić
  • Session 3 - INO edukacija room

Games and apps in ELT

45 min
Teaching English synonyms through associations to EFL primary-school pupils
  • 14:00-14:45
  • Jasna Kapelan
  • Session 3 - Pilgrims room

Teaching English synonyms through associations to EFL primary-school pupils

30 min
Homeroom teacher –  the power of bonding
  • 14:00-14:30
  • Dragana Radoman, Marija Bojić
  • Session 3 - Klett, Novi Logos & Freska room

Homeroom teacher – the power of bonding

14:15-15:00 Break (⏲15 min)

Parallel sessions
30 min
“Case studying” blended learning with Moodle
  • 15:00-15:30
  • Lora Petronić Petrović
  • Session 4 - BIGZ room

“Case studying” blended learning with Moodle

30 min
Grammar Rocks!
  • 15:00-15:30
  • Vojo Mrvaljević, Gordana Milić
  • Session 4 - Klett, Novi Logos & Freska room

Grammar Rocks!

30 min
Sustainable development – Decreasing the ELT footprint
  • 15:00-15:30
  • Milica Vukadin
  • Session 4 - Pearson & Akronolo room

Sustainable development – Decreasing the ELT footprint

15:30-15:45 Break (⏲15 min)

45 min
21st Century Schools
  • 15:45 - 16:30
  • Tatjana Slijepčević
  • Closing session - British Council room

21st Century Schools

30 min
Raffle and conference close
  • 16:30-17:00

Raffle and conference close